Els infants, protagonistes de l'inici del curs La cuina de l'avellana

21/07/2015

Els infants, protagonistes de l'inici del curs La cuina de l'avellana

Ahir a la tarda va tenir lloc a la sala multiús del Casal Riudomenc, l’inici dels cursos de La cuina de l’avellana 2015 en la categoria infantil i juvenil, que ja han arribat a la seva cinquena i quarta edició respectivament i que, aquest any, han comptat amb més de cent nens i nenes inscrits.

L’única sessió del curs juvenil va anar a càrrec del pastisser Adam Sáez. La recepta que va presentar consistia a fer una divertida “burguertarta” tot treballant la pasta de sucre. La primera sessió del curs infantil va comptar amb la presència de la cuinera Montse Montalvo que els va ensenyar a fer uns canapès i aquesta tarda serà el cuiner Jaume Solé qui finalitzarà el curs infantil amb una dolça proposta culinària.

El proper dilluns 27 de juliol començarà la 19a edició del curs de La cuina de l’avellana per als adults i que s’allargarà fins el dijous 30. Durant quatre dies, les persones inscrites podran veure i degustar les creacions de cuiners locals amb l'avellana com a ingredient central dels plats.