Els veïns i veïnes del Nucli Antic guarniran els balcons amb flors

14/05/2018

Els veïns i veïnes del Nucli Antic guarniran els balcons amb flors

Un any més, i ja en van cinc, l'Ajuntament de Riudoms distribuirà torretes de flors amb l’objectiu de compartir amb els veïns i veïnes la tasca de guarnir els balcons del Nucli Antic del nostre poble.

L'Ajuntament de Riudoms és un membre molt actiu del projecte de Viles Florides, una associació de municipis units per un compromís amb la millora de l’entorn natural i amb la millora de les zones verdes i enjardinades de l’entorn urbà.

Gràcies a aquesta feina compartida entre ajuntament i veïns, l’any passat Riudoms va obtenir la distinció de tres flors d’honor, on hi va tenir molt a veure la col·locació i manteniment de les plantes als balcons del nucli antic.

Les plantes es subministraran cada dia d'11 a 14 hores en una plaça diferent, de la següent manera:

  • Dimarts dia 15 de maig a la plaça de l'Om. Es subministrarà als veïns i veïnes dels carrers Major, Beat i Travessies.

  • Dimecres dia 16 de maig a la plaça de l'Església. Es subministrarà als veïns i veïnes dels carrers de la plaça de l'Església i els carrers Nou, Arenal, Sant Isidre, Gaudí i Sant Bonifaci.

  • Dijous dia 17 de maig a la plaça de la Mare Cèlia. Es subministrarà als veïns i veïnes dels carrers Sant Josep, Sant Jaume, Sant Pere, Sant Joan, Sant Tomàs i Galanes

Aníma't i posa uns geranis al teu balcó !!!