Es presenta l’oferta formativa municipal per al curs 2022-2023

20/09/2022

Es presenta l’oferta formativa municipal per al curs 2022-2023

Un any més, la Regidoria de Formació obre l’oferta formativa municipal pel curs 2022-2023. Enguany s’ofereixen un total de catorze cursos, tallers i xerrades que arrencaran aquest mes d’octubre i finalitzaran a l’abril de 2023.

Els cursos de manualitats, formació i salut i benestar són gratuïts i van destinats a l’aprenentatge o perfeccionament de llengües, el desenvolupament de noves habilitats personals o a la millora de la salut i del benestar dels participants.

També s’ofereixen les Aules d’Extensió Universitària per a majors de 55 anys, amb un preu d’inscripció de 10€, que tindran lloc cada divendres a partir del mes de gener de 2023. Aquestes xerrades s’organitzen conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili. Les inscripcions per les Aules s'obriran pròximament.

Inscripcions del 22 al 26 de setembre

Les inscripcions s’han de realitzar de forma presencial, aportant el DNI de la persona interessada, i es podran fer els dies 22, 23 i 26 de setembre a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament. Les activitats tenen places limitades, així que cada persona pot se’n pot inscriure a un màxim de tres. En cas de voler-se apuntar en alguna activitat més, es posarà l’interessat en una llista d’espera.

  • Descarrega't el formulari d'inscripció AQUÍ
  • Pots consultar la informació sobre les activitats AQUÍ