Festa d'inauguració de l'Espai Jove

24/10/2018

Festa d'inauguració de l'Espai Jove

El dissabte 27 d’octubre, els joves de Riudoms tenen una cita a la festa d’inauguració de l’Espai Jove. L’esdeveniment, que tindrà lloc a la plaça de l’Església a partir de les 20.30 h, comptarà amb una visita a l’espai, els parlaments i el concert amb el grup terrassenc Albercocks.

Un espai renovat

Durant les últimes setmanes, s’han reformat les instal·lacions per adaptar-les als nous usos i perquè esdevinguin el motor de les polítiques de joventut locals. Així, hi haurà zones diferenciades de treball, de reunions, de jocs i d’informació per poder fer un acompanyament als joves del municipi en els diferents àmbits: educació, treball, salut, oci... A més, hi haurà la dinamitzadora que s’encarregarà de l’organització d’activitats i serà un referent per a la joventut de Riudoms. 

Actualment, l'equip de joventut treballa a escala transversal amb totes les regidories de l'Ajuntament, les entitats locals i els agents del territori per sumar esforços i aconseguir els objectius proposats en el Pla Local de Joventut 2018-2020.