Festa Major de Sant Sebastià

17/01/2023

Festa Major de Sant Sebastià

Aquest cap de setmana, del 20 al 22 de gener, arriba la Festa Major de Sant Sebastià a Riudoms. Tres dies d’activitats per a tots els públics que marquen l’inici del calendari festiu al poble.

Jornades gastronòmiques del fricandó

La programació arrencarà divendres, a les 19.30h, amb la segona edició de les Jornades Gastronòmiques del Fricandó, en forma de masterclass a les Escoles Velles a càrrec del restaurador Miquel Vargas. El resultat es podrà tastar dissabte, a les 12.30h, al concurs popular del fricandó que es celebrarà a la plaça de l'Església, on es repartiran premis al millor gust, a la millor presentació i a l’originalitat.

Foc, música i sardanes

El dia es tenyirà amb el vermell del foc i el negre de la cendra a partir de les 20:00h del vespre, gràcies als Versots i al Correfoc de Sant Sebastià, a càrrec dels Diables de Riudoms. La festa seguirà a les 23.00h amb la Festa Jove, que comptarà amb el DJ Ceba omplint de música l’Espai Jove.

Els actes de diumenge començaran amb la missa en honor a Sant Sebastià, al migdia, que es celebrarà a l’ermita de Sant Antoni i que comptarà amb l’actuació del grup Va de Vent. A les 13.00h, la Cobla Contemporània i la Colla Sardanista “Roses de Tardor” ompliran de balls la plaça de l’Església. El final de festa arribarà amb el Ball de Festa Major a càrrec d’Almas Gemelas, a les 20.00h, al gimnàs de l’Escola Beat Bonaventura.