Finalitza l'Escola de Lleure 2020

31/07/2020

Finalitza l'Escola de Lleure 2020

Avui, ha finalitzat l'Escola de Lleure "Viu l'estiu" amb activitats especials. Els infants i joves han pintat samarretes i s'han pogut refrescar menjant un gelat.

Aquest any, l'Escola de Lleure ha comptat amb la participació d'una setantena d'infants d'entre 3 i 12 anys que, durant quatre setmanes, han gaudit d'activitats esportives i culturals, entre moltes altres.

Una edició marcada per la situació sanitària

El context d'excepcionalitat derivat de la crisi sanitària de la Covid-19 ha requerit que l'Ajuntament adaptés el funcionament i el programa d'activitats de l'Escola de Lleure per tal de minimitzar els riscos i garantir la seguretat de tots els infants i de l'equip de monitors i monitores.

Per aquest motiu, i seguint els criteris generals per a l'organirtzació de les activitats de lleure educatiu per aquest estiu i el protocol específic per a casals d'estiu publicat per la Generalitat de Catalunya, l'edició d'enguany ha comptat amb diverses indicacions addicionals com són la divisió dels infants i joves en grups de convivència de 10 memebres com a màxim i l'accés a les instal·lacions de manera esglaonada, entre altres mesures de salut i d'higiene personal.