Inscripció oberta per a les noves entitats que vulguin participar a les Ulé Barraques 2024

07/02/2024

Inscripció oberta per a les noves entitats que vulguin participar a les Ulé Barraques 2024

Les Ulé Barraques de la Festa Major de Sant Jaume de Riudoms, organitzades conjuntament entre l’Ajuntament de Riudoms i la Comissió de les Ulé Barrques, se celebraran els dies 26 i 27 de juliol de 2024.

Els preparatius, però, han de començar amb mesos d’antelació. Per això, des d’aquest dimecres 7 de febrer s’obre el període d’inscripció perquè les entitats de Riudoms que l’any passat no van participar a les Ulé Barraques ho puguin fer en aquesta edició de 2024.

Cal que totes aquestes noves entitats que vulguin tenir una barraca presentin una instància online EN AQUEST ENLLAÇ. El període d’inscripció estarà obert fins el 26/02/2024.

Cada entitat participant a les Ulé Barraques ha de complir una sèrie de requisits:

  • Estar registrada com a entitat local, constar al cens d'entitats municipal, tenir la seu a Riudoms i estar al corrent d'obligacions legals com a entitat sense ànim de lucre
  • Tenir activitat anual pública al municipi. És a dir, tenir incidència local amb activitats associatives lúdiques en àmbit cultural, esportiu i familiar, fora de trobades temàtiques entre membres de l'entitat o entitats similars.
  • Assistència obligatòria durant les reunions de la Comissió de les Ulé Barraques.
  • El fet de participar en la comissió de Barraques, significa l'acceptació de la totalitat de les normes de la Comissió de les Ulé Barraques.
  • Fer l'aportació econòmica establerta dins la Comissió de les Ulé Barraques.