Ja tenim cartell de la 38a Fira de l’Avellana 2018

28/06/2018

Ja tenim cartell de la 38a Fira de l’Avellana 2018

El passat dia 27 de juny es va realitzar l’escrutini de la votació popular del del Concurs de cartells de la 38a edició de la Fira de l’Avellana. El primer primer premi absolut, dotat amb 500€, ha estat per al cartell presentat amb el títol “ Avellanes reivindicatives” (en la imatge inferior) de Marc Fortuny Badet de Riudoms, amb un 31,24 % dels vots recollits.

Els altres tres cartells preseleccionats han obtingut un suport menor. El cartell en segona posició, anomenat «Alegria», de Rubén Lucas García, de Torreagüera (Múrcia) ha obtingut un 28,9 % dels vots. El cartell en tercera posició ha estat l’anomenat «Avellana tacada» de Joan Casas Torras de La Riera de Gaià (Tarragonès) amb un 25,3 % dels vots. I el quart classificat, el cartell anomenat «Tinta sobre Sac» de Natàlia Garcia Monné de Reus (Baix Camp) ha assolit un 14,1 % dels vots.

També s’ha atorgat un 1r ACCÈSSIT, dotat amb 200€ a l’autor local, al cartell presentat amb el títol “Floc d’Avellana” de Josep M. Mas i Folch, de Riudoms. I un ACCÈSSIT a l’artista local jove, dotat amb 100€, al cartell presentat amb el títol «Avellana, floc i sac» de Miquel Guasch Munné.

Del 15 al 25 de juny, els riudomencs i riudomenques han pogut votar el seu cartell preferit presencialment, dipositant una butlleta en més de 30 establiments comercials del poble, i votant a través de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament. En total s’han recollit 1.357 vots.