Ja tens la teva entrada per al Concert de Reis?

28/12/2018

Ja tens la teva entrada per al Concert de Reis?

El Teatre Auditori Casal Riudomenc presenta un Concert de Reis amb reminiscències vieneses pròpies del concert del tradicional concert de cap d’any. L'Orquestra Terres de Marca presentarà un concert de gala de valsos i polques, al Teatre Auditori del Casal Riudomenc, el proper 6 de gener 2019, a les 18.30 h per als aficionats a la música i amants de l’esperit nadalenc que inspira un repertori com aquest.

L’Orquestra Terres de Marca sorgeix l’estiu del 2010 a la comarca de l’Anoia de la mà de Concepció Ramió i Josep Miquel Mindan, comptant amb joves intèrprets d’alt nivell i notable experiència. D’ençà de llavors ha realitzat produccions en format de companyia, d’orquestra de cambra i d’orquestra simfònica sota la batuta de Daniel Mestre i de Josep Miquel Mindan amb programes d’alt nivell, i ha enregistrat el doble CD de l’Oratori del Llibre de Sinera de Salvador Espriu amb música de Mercè Torrents.

Ja tens les teves entrades?

Les entrades ja estan a la venda al web del teatre www.casalriudomenc.cat i a la taquilla del teatre, al carrer de Sant Jaume, 2 – Riudoms. També pots accedir directament clicant en aquest enllaç

Les localitats són numerades. Les de la Zona A tenen un cost de 14 euros anticipada / 18 euros mateix dia (IVA inclòs); i les de la zona B: 12 euros anticipada / 16 euros mateix dia (IVA inclòs).