Jornada "Riudoms Jove"

26/09/2018

Jornada "Riudoms Jove"

El proper 6 d'octubre, la regidoria de Joventut organitza la Jornada "Riudoms Jove". L'esdeveniment vol acomiadar l'estiu i donar la benvinguda a la tardor com cal: amb activitats durant tot el dia per als més joves del poble.

Es tracta d'una gran jornada lúdica i festiva per totes les franges d’edat del joves de Riudoms per marcar l'inici del projecte "Riudoms Jove" (previst en el Pla Local de Joventut) i l'inici d'un mes d’octubre que estarà ple d’actes per joves.

La jornada "Riudoms Jove" começarà amb un vermut electrònic, a les 12.30 hores, a la plaça Petita.

Tot seguit, a la tarda cap a les 16.30 hores, a la plaça de la Palmera, la festa seguirà amb una Water Gimcana per a joves entre els 11 i 16 anys per la qual cal inscripció prèvia (adjunt en l'apartat "documents associats" d'aquesta notícia). Podeu presentar el full d'inscripció omplenat a les oficines de l'OAC a l'Ajuntament de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, abans del 3 d'octubre, o bé podeu fer-lo arribar a través del correu joventut@riudoms.cat. Cal venir amb roba còmoda!

La jornada seguirà amb la Festa Holi per donar color a la tardor i a les samarretes blanques que cal que porteu!

I cap el tard, a les 9 del vespre, per fer passar la gana després tanta activitat física, està previst un Sopar Jove a la plaça de l'Església per un preu de 5 euros (entrepà i beguda). I tot amenitzat amb la música de la DJ ADA SUN, una discjòquei referent al territori que farà ballar i gaudir a tots els assistents.

L'acte final de la Jornada consistirà en el lliurament dels primers carnets RIUDOMSJOVE i dels obsequis!

Per més informació sobre joventut podeu adreçar-vos a joventut@riudoms.cat.