La 9a Ruta de Tapes Gaudí arrenca aquest divendres 28 de febrer

24/02/2020

La 9a Ruta de Tapes Gaudí arrenca aquest divendres 28 de febrer

Del 28 de febrer a l’1 de març i del 6 al 8 de març tornarà la Ruta de Tapes Gaudí, que enguany arriba a la novena edició, amb la participació d’onze bars i restaurants de Riudoms. Durant dos caps de setmana consecutius, els restauradors i restauradores participants oferiran propostes gastronòmiques més una beguda al preu de 3 euros. 

Els establiments que es presenten en aquesta edició ofereixen una oferta gastronòmica diversa i és la següent: Medalles (Atura’t), Timbal de «migas» (Can Tendre), Rosa del Casal (Bar Casal), La pizza pagès (Pizzeria Capricci), Conflipa (La Confiteria), Llesca i palla (Cafeteria D’acord), Espardenya (Hostal Perla), Quebec (Katacrep), Timbal Elisa (K l’Eva), Niwatori (Sake Sushi) i Ropavieja canaria a la nostra (Braseria Sant Antoni).

Participar en la Ruta de Tapes Gaudí dóna premis

Les persones que participin podran optar al Premi Estrella, format per un lot de productes locals, si tasten totes les onze propostes de la 9a Ruta de Tapes Gaudí i dipositen el full desplegable de les tapes segellat per tots els establiments. En aquest fullet també podran votar la millor tapa de la ruta d’aquest any.

Una altra opció de guanyar premis és participant en el Sorteig 2.0 a través de les xarxes socials de la 9a Ruta de Tapes. Per participar-hi cal seguir els perfils @tapesgaudi de Facebook i d’Instagram i publicar-hi fotografies amb el hashtag #tapesgaudi2020. Les persones participants en aquest concurs podran aconseguir, mitjançant un sorteig, un val per valor de 30 euros per gastar a qualsevol establiment de la ruta. 

Finalment, també se sortejaran vals de 30 euros, un per cada establiment que participa en la Ruta de Tapes Gaudí, entre totes aquelles persones que dipositin la butlleta que rebran cada cop que consumeixin una tapa, indicant les seves dades de contacte i dipositant-la a l’urna del mateix establiment.