La campanya «Riudoms Pedala» aconsegueix 614 inscrits en dos dies

24/04/2018

La campanya «Riudoms Pedala» aconsegueix 614 inscrits en dos dies

La Festa de Sant Jordi ha servit de tret de sortida de la campanya «Riudoms Pedala»; una iniciativa per fomentar l’ús de la bicicleta per als desplaçaments dins del municipi. «Riudoms Pedala» vol incentivar una major utilització de les bicicletes per part dels riudomencs i riudomenques de totes les edats, però especialment entre els més joves. La carpa central de l’ajuntament situada a la plaça de l’església va aconseguir 614 inscrits en només dos dies.

Els més de 600 inscrits van rebre un cadenat com a regal de benvinguda. Un estri que els permetrà utilitzar amb seguretat els 22 punts amb aparca-bicis que la regidoria de Joventut i la regidoria de Circulació estan instal·lant en aquests dies proximitat dels centres educatius, dels equipaments municipals, d’instal·lacions i zones esportives, parcs i jardins i establiments comercials. Amb aquests nou mobiliari urbà, la campanya pretén facilitar els desplaçaments i l’estacionament de les bicicletes.

A més a més, els alumnes i estudiants dels centres educatius del municipi podran optar a més premis i incentius si enganxen un identificador a la seva bici. L’ajuntament, amb la col·laboració amb els centres educatius, comptarà els cops que acudeixin a classe en bicicleta i premiarà qui més viatges hagi fet.

Els ciclistes que no hagin pogut adherir-se a la campanya durant els dies de la Festa de Sant Jordi, podran fer-ho a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a partir d’avui, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dilluns de les 17 h a les 19 h de la tarda.