La Casa Pairal d’Antoni Gaudí de Riudoms ofereix visites guiades cada diumenge els mesos de juliol i agost

03/07/2024

La Casa Pairal d’Antoni Gaudí de Riudoms ofereix visites guiades cada diumenge els mesos de juliol i agost

La Casa Pairal Gaudí de Riudoms es pot visitar qualsevol dia de l’any fent una reserva prèvia. Però, a més, aquest estiu estarà oberta i s’hi podran fer visites guiades tots els diumenges de juliol i agost al matí sense necessitat de fer una reserva amb antelació.

Les visites començaran aquest proper diumenge 7 de juliol i tindran una durada d’una hora. Cada diumenge s’oferiran dues sessions: a les 11 h i a les 12 h del matí. Cada visita té un cost de 5 euros per persona.

A més a més, coincidint amb el cap de setmana de la Fira de l’Avellana, l’activitat també s’oferirà el dissabte 10 d’agost, amb els mateixos horaris.

Com reservar una visita a la Casa Pairal d’Antoni Gaudí

A banda dels diumenges de juliol i agost, tal com ja s’ha apuntat anteriorment, hi ha la possibilitat de concertar visites guiades per qualsevol dia de l’any, amb un horari a convenir.

Per reservar una visita guiada, es pot fer en AQUEST ENLLAÇ. El nombre màxim d’assistents per aquestes visites és de 25 persones per grup.

Un espai on descobrir la força d’uns orígens

La Casa Pairal d’Antoni Gaudí es troba a la raval de Sant Francesc, número 14. Durant la visita s’hi pot descobrir la nissaga dels Gaudí a Riudoms i com els orígens rurals i l’entorn del poble van influir en l'obra de l'arquitecte.

La visita inclou el taller de caldereria i l’habitatge familiar de l’època, un audiovisual i una exposició permanent de plànols d’algunes de les obres d’Antoni Gaudí, obra de l’arquitecte Hiroya Tanaka. Actualment, la Casa Pairal d’Antoni Gaudí també acull una exposició de dibuixos originals de l’escultor Joan Matamala i Flotats, col·laborador de l’arquitecte i principal autor del grup escultòric de la façana del Naixement del Temple de la Sagrada Família.