La Casa Pairal d'Antoni Gaudí obrirà tots els diumenges fins al 18 de setembre

16/06/2022

La Casa Pairal d'Antoni Gaudí obrirà tots els diumenges fins al 18 de setembre

La Regidoria de Promoció Turística engega el període de visites guiades a la Casa Pairal d'Antoni Gaudí durant l'estiu.

Aquest espai estarà obert tots els diumenges entre el 19 de juny i el 18 de setembre i oferirà visites guiades a les 11.00 h i a les 12.00 h.

Un espai on descobrir la força d'uns orígens

En la visita a la Casa Pairal descobrireu la nissaga dels Gaudí a Riudoms i com aquests orígens rurals i el seu entorn van influir clarament en l'obra de l'arquitecte.

La visita inclou el taller de caldereria i l’habitatge familiar de l’època, un audiovisual i una exposició permanent de plànols d’algunes de les obres d’Antoni Gaudí, obra de l’arquitecte Hiroya Tanaka. Actualment, la Casa Pairal d’Antoni Gaudí també acull una exposició de dibuixos originals de l’escultor Joan Matamala i Flotats, col·laborador de l’arquitecte i principal autor del grup escultòric de la façana del Naixement del Temple de la Sagrada Família.

Reserva la teva visita guiada a la Casa Pairal d'Antoni Gaudí!

Per fer una visita guiada cal fer una reserva prèvia a la pàgina web riudomsturisme.cat. El nombre màxim d’assistents per visita guiada és de 25 persones per grup (fins a dos grups amb visita simultània). El preu de la visita és de 5€ per persona i aquesta es realitza normalment en català. La visita no és apta per a persones amb mobilitat reduïda.

La Casa Pairal d’Antoni Gaudí no està habitualment oberta però s’ofereix l’opció de fer una visita guiada a demanda qualsevol dia de l’any, amb horari a convenir i sempre amb reserva prèvia, a un preu mínim de 30€ /visita (o 3€ per persona, si el grup és de més de 10 persones). Les visites a demanda cal que es paguin prèviament via transferència bancària (consulteu números de compte al correu promocio@riudoms.cat) i estan disponibles en (amb pre-avís) els següents idiomes: Català, Castellà, Anglès, Francès i Alemany.

Amb el suport de