La cuina de l'avellana finalitza amb propostes innovadores
La cuina de l'avellana finalitza amb propostes innovadores
Aquesta tarda finalitza la dinovena edició del curs de La cuina de l’avellana amb les propostes dels cuiners riudomencs Jaume Solé i Carles Domingo que oferiran dos tipus d’aperitiu amb les avellanes com a protagonistes de la recepta.
Des del dilluns passat i durant quatre dies, una seixantena de persones han participat en aquest curs i han pogut degustar les creacions de set cuiners locals. L’inici del curs va anar a càrrec de Salvador Gras que va presentar una espuma d’avellanes amb cremós d’orxata i bescuit de cacau; el dimarts, va ser el torn del pastisser Adam Sáez que va proposar un gotet de cafè Baileys amb streussel d’avellanes; l’endemà, els membres de Gourmets Riudoms van delectar els participants amb tres receptes: l’Aníbal Grande va presentar “Bocaditos” de xocolata i avellanes, l’Humbert Mallafré una versió del tradicional hummus però substituint el sèsam per les avellanes torrades i, finalment, el Joan Carrión va oferir uns bombons d’avellanes, cereals i ametlles.
Com cada any i des de l’any 1997, el curs de La cuina de l’avellana s’emmarca dins els actes previs del programa de la Fira de l’Avellana. Per ell, hi han passat nombrosos cuiners i pastissers de Riudoms que, amb les seves creacions, han fet de l’avellana un element imprescindible per a l’elaboració de plats i han contribuït, desinteressadament, a ampliar el recull “Les nostres receptes” que, actualment, ja agrupa prop de cent receptes de tot tipus, de més casolanes a més innovadores.