La Festa Major de Sant Jaume arriba amb una programació adaptada a la Covid-19

19/07/2021

La Festa Major de Sant Jaume arriba amb una programació adaptada a la Covid-19

Aquest dijous 22 de juliol arrencarà la Festa Major de Sant Jaume amb una programació que ha recuperat alguns actes presencials i que s’ha adaptat a les mesures Covid-19. Els actes finalitzaran el diumenge 25 de juliol.

El repic de campanes anunciarà, a les 7 de la tarda, l’inici de la festa major d’estiu i, a les 8, es farà el pregó a càrrec de la Colla Gegantera de Riudoms. L’acte es podrà seguir en directe per les xarxes socials de l’Ajuntament. Tot seguit, hi haurà l’ encesa de la tronada aèria a la plaça de l’Església i, a les 21.30 h, el mateix espai acollirà l’espectacle «El secret de la Lloll» amb l’actriu i presentadora Lloll Bertran.

L’endemà, divendres 23, s’ha programat un espectacle d’animació infantil «Bitxos raros» que tindrà lloc al recinte de Sant Antoni a les 6 de la tarda. A les 9 del vespre, es farà l’elecció de la pubilla, l’hereu, el fadrí i la dama d’honor 2021 en un acte a la plaça de l’Església i, a l’acabar, es podrà gaudir del concert a càrrec de la banda de versions «Ready to rock».

El dissabte 24, els infants podran escoltar un conte de la Festa Major a càrrec de la Conxa Torres en una Hora del conte especial que es farà a les 11 del matí a la Biblioteca Antoni Gaudí. A la tarda, l’Església de Sant Jaume acollirà un concert de la Coral Veus de la Terra. A les 21.30 h, serà el torn de la Colla de Diables i de Diablons de Riudoms que faran el tradicional correfoc de Festa Major al pati de l’Escola Beat Bonaventura. I, a les 11 de la nit, tindrà lloc un concert jove a la plaça de l’Església amb el grup La Fúmiga.

I, l'exhibició dels elements festius al pati de l'Escola Beat Bonaventura, la missa en honor a Sant Jaume i el castell de focs del diumenge 25 de juliol, posaran el punt final a la festa major d'estiu. 

Reserva prèvia i recollida d’entrades per accedir als actes

A causa de les mesures per a la Covid-19, tots els actes de la programació es realitzen en espais delimitats, amb control d’accés i d’aforament, registre d’assistents, públic assegut, distàncies interpersonals, mascaretes i gel hidroalcohòlic. Per tant, aquelles persones que vulguin assistir als actes han de fer reserva prèvia d’entrades. En el moment de recollir l’entrada s’hauran de facilitar les dades de tots els i les assistents.

Les entrades es podran recollir en el punt de distribució ubicat a la plaça de l’Església, de 18.00 h a 20.00 h, durant els dies 20 i 21 de juliol.

En el cas de L’Hora del conte, que organitza la Biblioteca Antoni Gaudí, cal fer la inscripció prèvia presencialment a la biblioteca o enviant un correu electrònic a l’adreça biblioteca.gaudi@riudoms.cat. I pel que fa al concert que tindrà lloc a l’Església de Sant Jaume, cal consultar les condicions d’accés a la Parròquia de Sant Jaume.

  • Consulta la programació, les mesures i condicions de reserva d’espai a AQUÍ