La Fira de l'Avellana 2017 ja té cartell guanyador

24/07/2017

La Fira de l'Avellana 2017 ja té cartell guanyador

El dimecres 19 de juliol es va reunir el jurat del Concurs de Cartells de la Fira de l'Avellana i Fira de Sant Llorenç per fer el recompte de la votació popular.

Una vegada finalitzat l'escrutini de les paperetes dipositades a les cinquanta urnes exposades durant deu dies als establiments comercials del poble i del recompte dels vots digitals a través de les xarxes socials, el resultat del Concurs de cartells de la Fira de l'Avellana és el següent:

Closca esberlada304
Al sac i ben lligat341
Res com abans623
Cursa d'avellanes1225

 

Per tant, el cartell guanyador del Premi Cartell Fira de l'Avellana i que, per tant, promocionarà la 37a Fira de l'Avellana i la 418a Fira de Sant Llorenç és "Cursa d'avellanes" de la reusenca Anna Mas Galvañ. El premi està dotat amb 500 €.

El premi a l'autor local, per a l'artista riudomenc més puntuat, s’atorga al cartell presentat amb el títol “Res com abans” de Miquel Guasch Munné. El premi està dotat amb 200 €.

I, finalment, el premi a l’artista local jove més puntuat, dotat amb 100 €, es declara desert atès que l’únic cartell d’artista local jove presentat ha rebut la segona millor votació i se li atorga el premi a l'autor local al no haver-se presentat cap altre.