La Fira de l’Avellana es reformula per a la pròxima tardor

23/06/2020

La Fira de l’Avellana es reformula per a la pròxima tardor

A causa de les conseqüències de la crisi sanitària, i de les incerteses derivades d’aquesta situació, l’equip de govern de l’Ajuntament de Riudoms, a suggeriment del Comitè Organitzador de la Fira, ha decidit suspendre l’edició d’aquest any de la Fira de l’Avellana i Fira de Sant Llorenç que s’havia de celebrar del 7 al 9 d’agost.

Totes les mesures sanitàries exigides en un esdeveniment de caire obert com és la Fira, fan que sigui incompatible la celebració de la mateixa amb la seguretat dels nostres visitants. Així mateix, l’Ajuntament vol destinar una part del pressupost de la Fira a mitigar els efectes socioeconòmics que està causant la crisi sanitària.

Un nou esdeveniment de petit format per a la tardor

Tot i això, el Comitè Organitzador està treballant en la celebració d’un esdeveniment de petit format que també es denominarà «Fira de l’Avellana» i que es preveu per a la pròxima tardor, en data encara per definir. 

Aquest esdeveniment se centrarà en la promoció dels productes locals i de proximitat, així com en la gastronomia basada en aquests productes.

Modificació per a l’elecció del Concurs de cartells 2020

Donada la suspensió de la Fira, l’elecció del cartell s’adaptarà a la nova situació, bàsicament en les dates dels terminis.

En els pròxims dies, el jurat farà l’elecció dels 4 cartells d’entre tots els que s’han presentat per aquesta edició i que, d’acord amb les bases, seran sotmesos més endavant a votació popular. Una vegada el jurat hagi fet aquesta primera elecció, es demanarà a les persones guanyadores que modifiquin els cartells canviant les dates de celebració, que prèviament s’hauran publicat.

Amb la modificació feta, els cartells podran ser votats, com en anteriors edicions, per part de la ciutadania als comerços locals i d’aquesta votació en sortiran els guanyadors de les diferents categories.