La Guàrdia Municipal practica una retenció d'un ciutadà després d'una persecució

30/10/2015

La Guàrdia Municipal practica una retenció d'un ciutadà després d'una persecució

El dimecres 28 d’octubre, la Guàrdia Municipal de Riudoms va retenir un ciutadà amb nombrosos antecedents després d’una llarga persecució pel terme.

Els agents feien la patrulla rutinària per la carretera TV-3103, pels volts de les sis de la tarda, quan van interceptar un cotxe que sortia del Camí del Remei, el conductor del qual anava sense el cinturó de seguretat posat. 

Quan els agents van indicar-li que s’aturés per poder identificar-lo i efectuar la sanció administrativa corresponent, el vehicle va desobeir les indicacions de la Guàrdia Municipal i va marxar en direcció a la població veïna de Vinyols i els Arcs. 

Aquest fet va donar lloc a una llarga persecució durant la qual el vehicle interceptat va anar produint greus infraccions de trànsit i conducció temerària fins entrar al nucli urbà de Vinyols i els Arcs. 

A l’alçada del Camí de Vinyols a Tarragona, dins el terme de Riudoms, el vehicle va bolcar degut a l'altíssima velocitat i el conductor va fugir a peu fins que va poder ser retingut pels agents de la Guàrdia Municipal de Riudoms. 

A l’arribada del Cos dels Mossos d’Esquadra, que van procedir a la seva detenció, van evidenciar que a l’interior del vehicle hi havia eines que habitualment s’utilitzen per efectuar robatoris.

En aquests moments, el Cos dels Mossos d’Esquadra es fa càrrec de les diligències dels fets i, en col·laboració amb la Guàrdia Municipal de Riudoms, investiga possibles vinculacions del detingut amb fets delictius d'aquesta zona del Baix Camp.