L’ABS de Riudoms inicia l’espai digital de consulta «La meva salut»

06/02/2018

L’ABS de Riudoms inicia l’espai digital de consulta «La meva salut»

L’ABS de Riudoms ha implementat, a través del programa e-CAP, l’espai digital «La meva salut» per millorar la comunicació entre el ciutadà i el centre d’atenció primària. Aquest espai, personal i intransferible, permet que el ciutadà pugui accedir a la seva informació clínica que s’ha anat generant durant l’atenció sanitària prestada en algun dels centres assistencials públics, com poden ser els informes clínics, els diagnòstics i la medicació vigent; fer consultes en línia als professionals sanitaris a través de l’espai virtual eConsulta, sempre que no es tracti de preguntes urgents; i realitzar tràmits administratius electrònics d’una forma segura i confidencial. 

Per accedir a «La meva salut» cal complir els següents requisits: ser major de 18 anys; disposar de targeta sanitària individual; facilitar una adreça de correu electrònic i un número de telèfon mòbil; tenir un certificar digital o, en cas contrari, sol·licitar una clau d’accés a l'Àrea Bàsica de Salut del vostre municipi.

Més informació i accés a l’espai «La meva salut» a: https://lamevasalut.gencat.cat/web/guest/pre-login-cps

Per a qualsevol consulta o dubte, podeu posar-vos en contacte amb l’ABS de Riudoms a través del número de telèfon 977 850 440 o de l’adreça de correu electrònic admriudoms@grupsagessa.com .

Documents associats: