L’Ajuntament de Riudoms fa un reconeixement al jove esportista Uriel Hidalgo Mimbrero

03/02/2020

L’Ajuntament de Riudoms fa un reconeixement al jove esportista Uriel Hidalgo Mimbrero

L’esportista riudomenc, Uriel Hidalgo Mimbrero (2008), va rebre ahir un reconeixement per part de l’Ajuntament de Riudoms pels èxits que ha assolit en els últims anys en motociclisme.

L’acte va tenir lloc a la sala de conferències del Centre d’entitats i formació «Les Escoles Velles» i hi van intervenir l’alcalde Sergi Pedret; la regidora d’Esports Inma Parra; el cap tècnic de Mecánicos de Help Racing Competición, Ramón López; el subcampió del Món de Dirt Track del 2019, Adrián Garín; el cap del seu equip XCTECH, Xavi Jiménez; així com el mateix pilot. 

Durant l’acte, l’alcalde i la regidora van fer referència als inicis del jove pilot destacant la importància de l’esforç i el compromís que suposa participar en campionats esportius d’aquest nivell.

L’Uriel, d’11 anys, competeix des de l’any 2015 i, aquest 2019, s’ha proclamat campió del “Dirt Track de Campions” (DTC) en la categoria Promo 85cc i subcampió de la copa REDD Dirt Track, també ha participat en el CEV. El 2018 va ser Campió de Catalunya en el campionat de Promovelocitat, en la categoria Promo Racc-1 4Temps, i fa dos anys va ser subcampió de Catalunya en la Categoria Promo Racc-2 4Temps. A més, ha estat becat per la Federació Catalana de Motociclisme, com a reconeixement a la trajectòria i resultats obtinguts al Campionat de Catalunya durant la temporada 2017. Actualment, competeix en dues modalitats: Dirt Track amb l’equip Motocrosscenter i velocitat, Moto4 en el campionat EsbK amb l’equip XCTECH. 

A l’acte, hi van assistir amics i familiars de l’Uriel que van voler acompanyar-lo, membres i patrocinadors del seu equip, així com altres membres del consistori.