L'Ajuntament destina 16.000€ a la protecció dels comerços locals i restauradors

07/05/2020

L'Ajuntament destina 16.000€ a la protecció dels comerços locals i restauradors

Des de l’inici de l’estat d'alarma a causa de la Covid-19, l'equip de govern ha tingut molt clara la prioritat de protegir la salut dels veïns i les veïnes de Riudoms. 
 
Una de les accions que ha dut a terme el consistori, a través d'Alcaldia i de la Regidoria de Promoció Econòmica, ha estat la distribució de lots amb materials de protecció als comerços locals. Durant les primeres setmanes de l’estat d’alarma, aquests lots es van repartir als comerços de productes de primera necessitat que s’han mantingut oberts per oferir els serveis bàsics a la ciutadania i, aquesta última setmana, s’està fent entrega del mateix lot de protecció als comerços i serveis de bar i restauració que estan reprenent l’activitat.
 
Els lots distribuïts estan formats per mascaretes FFP2, mascaretes tèxtils, guants, gel desinfectant i bates. Segons l’alcalde Sergi Pedret, «l'objectiu principal d’aquesta distribució és una protecció doble. D’una banda, protegir els comerciants de cada establiment que estan diàriament en contacte amb la clientela i, de l’altra, aconseguir també la protecció de la població que acudeix a comprar a aquests comerços».
 
Així, l’Ajuntament de Riudoms ha destinat a aquesta acció prop de 16.000€ i haurà distribuït en total 1.450 mascaretes (650 ffp2), 6.500 parells de guants, 260 pots de gel desinfectant i 650 bates de visita a més de 130 establiments del municipi.
 
Actualment, la Regidoria de Promoció Econòmica està treballant noves propostes per a la reactivació i dinamització econòmica del teixit comercial i empresarial riudomenc amb l'objectiu de mitigar els efectes socioeconòmics que està provocant la crisi sanitària de la Covid-19.