L’Ajuntament distribueix productes de protecció als comerços locals de serveis essencials

02/04/2020

L’Ajuntament distribueix productes de protecció als comerços locals de serveis essencials

L’Ajuntament de Riudoms ha repartit, durant el dia d’avui, un lot de productes de protecció als comerços d’aparador locals oberts com a serveis essencials perquè puguin realitzar la seva tasca comercial amb més seguretat durant l’estat d’alarma per la Covid-19.

El lot, que el consistori ha pogut aconseguir a través de diferents empreses i col·lectius, inclou bàsicament productes de protecció com gel desinfectant, bates, mascaretes protectores i guants. 

A més, també s’ha adjuntat un document informatiu amb recomanacions i mesures de protecció i seguretat que han de tenir en compte els establiments i comerços perquè puguin fer un ús correcte dels productes que se’ls ha lliurat. 

En aquesta situació excepcional, l’Ajuntament de Riudoms vetlla per la seguretat dels veïns i les veïnes del municipi i en especial per aquells col·lectius més exposats al risc. Així mateix, agraeix l’enorme i difícil tasca que duen a terme els comerciants de Riudoms en aquests moments per oferir els serveis bàsics i essencials a la ciutadania.