L'Ajuntament estrena un marketplace del comerç i serveis de Riudoms

23/09/2021

L'Ajuntament estrena un marketplace del comerç i serveis de Riudoms

La Regidoria de Promoció Municipal ha presentat, aquest dimecres 22 de setembre, el nou marketplace «Compro a Riudoms», una plataforma digital que recull tota la xarxa de comerços i serveis de proximitat que s’ofereixen a Riudoms. 

Els objectius d’aquest nou espai comercial virtual són, d’una banda, agrupar en un mateix aparador tots els comerços i serveis del municipi i, per tant, donar-los més visibilitat i promoció sota una mateixa marca; i de l’altra donar suport a la digitalització del teixit comercial adaptant-lo a la tendència actual de compra.

Pel que fa a les funcionalitats, els compradors tindran la possibilitat de consultar les 24 hores del dia la informació sobre l’establiment i els serveis i productes que ofereix mitjançant un filtratge per categories. I per part del comerç, facilitarà el contacte d’una manera senzilla amb la clientela així com li permetrà promocionar els productes. En aquests moments, ofereix informació de 52 comerços. 

La regidora de Promoció Municipal, Inma Parra, ha destacat que «aquesta web és una nova eina digital gratuïta que posa a disposició l’Ajuntament per fer un pas més en la promoció econòmica municipal adaptada a l’actualitat».

Aquest marketplace també permetrà la venda en línia per a aquells comerços que vulguin oferir aquesta opció als seus clients, a través d’una plataforma segura i còmoda tant per als comerciants com per als compradors.

La plataforma «Compro a Riudoms» ja està activa i s’hi pot accedir a través de la pàgina web www.comproariudoms.com.

En les pròximes setmanes, l’Ajuntament posarà en marxa una campanya de difusió per donar a conèixer aquest nou aparador virtual del comerç local i de proximitat a Riudoms i també als municipis del territori.