L'Ajuntament habilita una nova sala d'estudi a la Biblioteca Antoni Gaudí

01/04/2022

L'Ajuntament habilita una nova sala d'estudi a la Biblioteca Antoni Gaudí

La Biblioteca Antoni Gaudí ha posat en funcionament, a partir del mes de març, una nova sala d’estudi situada a la sala general i adequada a les necessitats que demanden les persones usuàries.

Aquest nou espai aïllat que s'ha habilitat i que compta amb llum natural es destinarà a usuaris i usuàries que han d’estudiar en grup o fer un treball compartit, així com també per a aquelles persones que necessitin un espai de concentració per estudiar. A més, també s’utilitzarà per a algunes activitats que ja s’estan duent a terme, com ara el Club de Lectura infantil. La sala té una capacitat màxima per a 12 persones i, de moment, inclou el fons de la col·lecció local de la biblioteca.

D’altra banda, s’han dut a terme millores a la sala infantil incorporant noves prestatgeries i creant un espai molt més diàfan i apropiat per a usuaris i usuàries de partir de 9 anys.

Pel que fa a l’antiga sala d’estudi, funcionarà com a espai d’estudi individual i de reunions i, en un futur, està previst que aculli l’arxiu del fons de la col·lecció local que actualment es troba al dipòsit de la biblioteca.