L'Ajuntament inicia un procés de participació ciutadana per definir el futur de Riudoms

29/11/2021

L'Ajuntament inicia un procés de participació ciutadana per definir el futur de Riudoms

L'Ajuntament posa en marxa un procés participatiu que permetrà donar veu a la ciutadania amb l'objectiu de definir el model de municipi que es vol per Riudoms.

El procés participatiu, obert a totes les persones empadronades a Riudoms, servirà per definir com ha de ser el poble de les properes dècades, en termes bàsicament de planificació urbanística: habitatge, espais rurals i agrícoles, equipaments i infraestructures, o la rehabilitació del nucli antic.

Els resultats d’aquest procés participatiu, que finalitzarà aproximadament l'estiu del 2022, marcaran les línies bàsiques del que ha de ser el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Riudoms.

Acte de presentació obert a tota la ciutadania

El proper divendres 10 de desembre, a les 8 de la tarda, tindrà lloc l’acte de presentació del procés de participació ciutadana al Teatre Auditori del Casal Riudomenc, en el qual es presentaran les línies que contempla, el funcionament i com s'hi podrà participar, i de quina manera quedaran reflectides les opinions i propostes de la ciutadania en el document inicial.