L'auditori de l'Escola de Música rep el nom de Joan Guinjoan

30/01/2023

L'auditori de l'Escola de Música rep el nom de Joan Guinjoan

L’Auditori Joan Guinjoan és una realitat a Riudoms des del passat dissabte 28 de gener, dia en què va tenir lloc l’acte institucional de la nova denominació d’aquest espai de l’Escola Municipal de Música.

L’acte va comptar amb l’assistència de François Guinjoan, fill del compositor i fill il·lustre del municipi Joan Guinjoan, que es va mostrar molt agraït per aquesta iniciativa. A més, ha donat a l’Ajuntament el piano i els reconeixements que va rebre el seu pare al llarg de la seva vida, així com objectes personals, i que quedaran exposats al mateix auditori.

També hi va intervenir la directora de l’Escola, Maite Ribas; la regidora d’Educació, Judit Albesa; i l’alcalde Sergi Pedret que van destacar la importància que ha tingut des dels seus inicis, l’any 1983, i continua tenint avui dia aquest centre educatiu a Riudoms, tant en l’impuls de la música com en la formació d’infants i joves en l’àmbit musical, alguns d’ells amb trajectòries reconegudes més enllà del territori.

La interpretació musical d’algunes peces del mateix Guinjoan i d'altres per part del professorat de piano, flauta travessera, violí i violoncel va cloure l’acte.

Així, amb la sala plena de gom a gom, es va donar el tret de sortida al 40è aniversari de l’escola de música que se celebrarà al llarg d’aquest 2023.