L’empresa Costa Concentrados Levantinos farà una important inversió de 5 milions d’euros a Riudoms

01/03/2016

L’empresa Costa Concentrados Levantinos farà una important inversió de 5 milions d’euros a Riudoms

Fruit de l’activitat que es porta a terme des de l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Riudoms, i com a resultat de l’assessorament tècnic que l’Ajuntament ha realitzat a l’empresa Costa Concentrados Levantinos, aquesta ha cregut viable la seva implantació empresarial al nostre poble.

La productora de la famosa orxata Costa instal·larà a Riudoms una gran planta d’elaboració i envasat de cremes vegetals i orxates. Concretament, amb una inversió de 5 milions d’euros, equiparà una nau de 5.000 m2 amb tecnologia avançada per portar a terme els diferents processos agroalimentaris. La previsió actual és que la planta entri en funcionament a finals d’aquest any i que en ella hi puguin treballar unes 20 persones.

En els darrers anys, Riudoms ha experimentat un creixement important en el sector agroalimentari, trobant-hi iniciatives molt rellevants, amb un alt volum de facturació i nombre significatiu de treballadors.

Segons l’Alcalde, l’arribada de l’empresa Costa és una bona notícia per Riudoms ja que representa un salt qualitatiu en el sector agroalimentari. Sobretot, quan a més a més es tracta d’una iniciativa empresarial capdavantera, sense cap mena de risc mediambiental ni molèstia per l’entorn.

Aquesta és la primera de les fases d’implantació al nostre poble per part de l’empresa Costa Concentrados Levantinos, ja que al costat de la nau actual disposa de més espai per desenvolupar-hi projectes de futur.