L’Escola Municipal de Música estrena un nou canal d'informació

18/09/2020

L’Escola Municipal de Música estrena un nou canal d'informació

L’Escola Municipal de Música de Riudoms ha arrencat el curs 2020-2021 amb l’estrena d’una pàgina web amb tota la informació sobre el centre.

En aquest espai, s’hi pot trobar el calendari del curs escolar, els departaments i el professorat del centre i l’oferta d’estudis, així com notícies de l'Escola. En l’apartat «Impresos», hi ha informació sobre la matrícula i documents relacionats amb la domiciliació de rebuts, les autoritzacions i també informació per formar part de l’AMPA. 

Accés a l’espai web de l’Escola: www.escolamusicariudoms.cat

Estudis amb places disponibles

Així mateix, el centre comunica que queden places disponibles en alguns dels ensenyaments que ofereix per aquest curs. Els estudis en els quals encara està oberta la matrícula són Sensibilització musical, un programa que té com a objectiu fomentar l’interès i el gust dels infants per la música (destinat a alumnes que cursen P5), i, pel que fa a instruments, hi ha places disponibles a piano. 

Per a més informació podeu contactar amb el centre al 977 850 287 de dilluns a divendres de les 17.00 h a les 20.00 h o enviar un correu a escola_musica@riudoms.cat.