L'Espai Jove presenta les activitats per aquesta tardor

03/10/2019

L'Espai Jove presenta les activitats per aquesta tardor

L'Espai Jove ha presentat la programació d'activitats per a joves a partir de 5è de Primària que tindran lloc durant aquesta tardor.

Aquest mes d'octubre està dedicat al terror i per això totes les activitats que s'ofereixen tenen relació amb aquesta temàtica, com són el taller de cuina terrorífica, el taller de maquillatge de Halloween i l'activitat nocturna de terror, entre altres propostes.

El novembre serà un mes enigmàtic que oferirà jocs d'intriga, experiments i de resolució d'enigmes. A més, el divendres 23, tindrà lloc la Movember Beat Party, una iniciativa benèfica per conscienciar sobre el càncer de pròstata i testicular.

I, per al mes de desembre, s'han programat activitats relacionades amb les manualitats i la decoració nadalenca. Per acabar la programació de l'any, el dissabte 14, tindrà lloc un sopar jove i, tot seguit, una festa nadalenca.

Nou horari a partir de l'1 d'octubre

Aquest curs, l'Espai Jove obre del dimarts al dijous de les 16.30 h a les 19.30 h i els divendres i dissabtes de les 17 h a les 21 h. 

Programa Referent d'Ocupació Juvenil

D'altra banda, l'Espai Jove acull quinzenalment el servei del Programa Referent d'Ocupació Juvenil, en concret el primer i el tercer divendres de cada mes. Aquest programa, promogut pel Servei d'Ocupació de Catalunya, té per objectiu facilitar i acompanyar la transició de les persones joves, d'entre 16 i 29 anys, des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional. Per fer-ne ús, cal demanar cita al 977 327 155.