L'Espai Jove reobre aquest divendres 26 de novembre

22/11/2021

L'Espai Jove reobre aquest divendres 26 de novembre

L'Espai Jove de Riudoms reprèn, aquest divendres 26 de novembre, una nova etapa per oferir als i les joves del municipi un espai d'acompanyament, trobada i diversió. Totes les tardes de dilluns a divendres, hi haurà una dinamitzadora, la Sari, que els oferirà suport en orientació educativa, reforç escolar, recerca de feina, emprenedoria, suport i orientació en temes de salut i habitatge. A més, s'oferiran activitats, festes, iniciatives joves i formacions. 

L'horari d'obertura de l'espai serà de dilluns a dijous de les 17.00 h a les 20.00 h i els divendres de les 17.00 h a les 21.00 h. 

Per poder accedir a l'Espai Jove i rebre informació de les activitats que s'oferiran, cal fer-se el carnet RiudomsJove al mateix espai o per correu electrònic a joventut@riudoms.cat enviant la sol·licitud que es pot trobar a la pàgina web https://www.riudoms.cat/carnet-riudomsjove

Un taller de pintura corporal per arrencar la programació

La primera activitat que s'ha programat és un "Taller de pintura corporal" a càrrec de la Zinteta, que tindrà lloc el dilluns 29 de novembre. Per participar en aquesta activitat cal inscripció prèvia a joventut@riudoms.cat.