Nou curs de formació teatral per treballar les emocions

18/11/2019

Nou curs de formació teatral per treballar les emocions

L’Ajuntament de Riudoms organitza una segona edició dels tallers de formació teatral adreçats tant a persones que vulguin iniciar-se com per a persones que ja tenen experiència en el teatre. 

La nova formació es diu «Teatre creatiu» i pretén que actors i no actors puguin aprendre a treballar les emocions mitjançant la creació de seqüències de moviment a partir de paraules, músiques, monòlegs, escenes, poemes o imatges. El taller finalitzarà amb una petita representació amb públic. 

El curs s’iniciarà el pròxim dimecres 27 de novembre i acabarà al mes de febrer. Està format per  12 sessions de dues hores a la setmana i tindrà lloc tots els dimecres de 20 a 22 hores a l’Edifici Antics Jubilats.

El preu del curs és de 60 euros i té places limitades. Les persones, majors de 18 anys, interessades a participar d’aquesta formació cal que s’inscriguin prèviament a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament. 

La formació anirà a càrrec de Carles Bigorra

El responsable de la formació és el director de teatre Carles Bigorra. Nascut a Reus, és actor, director de teatre i professor de la UIC (Universitat Internacional de Catalunya). Format principalment a l’Institut del Teatre de Barcelona, entre molts altres treballs és conegut a les nostres comarques per participar en l’obra «En alta mar» (2016) i en l’espectacle còmic «Turist (or not turist)» (2018). A Riudoms, ha dirigit, junt amb la companyia Dramèdia Teatre de Riudoms, les obres «Descalços pel parc» (2016) i «Déu» (2018). Durant la primavera passada, va realitzar la primera edició dels tallers amb el curs «Fem teatre! Taller introductori als llenguatges teatrals».