Nou taller d'eines de coaching adreçat al comerç minorista

09/05/2022

Nou taller d'eines de coaching adreçat al comerç minorista

La Regidoria de Comerç Local, conjuntament amb la CambraReus i la Taula de Comerç de Riudoms, organitzen un taller de comerç minorista que tindrà lloc el dilluns 30 de maig i que s'adreça a professionals del comerç.

La xerrada informativa "Eines de coaching aplicades a la gestió personal i al teu negoci" anirà a càrrec de Josepa Aguilar, coach i cofundadora i professora a EUREKA - Aprovem junts, i té per objectiu explicar les funcions d'un coach, les diferències entre un coach i un assessor, i presentar els conceptes bàsics de coaching perquè es puguin aplicar en la vida laboral, personal i familiar. 

La sessió és gratuïta i es realitzarà a la sala de conferències del Centre d'Entitats i Formació "Les Escoles Velles" de Riudoms i es farà entre les 13.15 h i les 16.30 h, amb dinar a peu dret inclòs. 

Les persones interessades a assistir en aquest taller cal que s'inscriguin prèviament al Departament d'Empreses de la CambraReus, per telèfon al 661 317 564 o enviant un correu electrònic (opcional adjuntant el formulari d'inscripció que es troba a "documents associats" d'aquesta notícia) a l'adreça empreses@cambrareus.org.

Documents associats: