Nova edició del programa de cursos "Emprenedoria i empresa"

05/09/2019

Nova edició del programa de cursos "Emprenedoria i empresa"

La regidoria de Formació presenta una nova edició del programa de cursos sobre "Emprenedoria i empresa" que tindrà lloc aquesta tardor. En aquesta edició, es proposen dos cursos de curta durada destinats a empreses i comerços, a futurs emprenedors i a persones que busquen feina o volen canviar d'àmbit professional. 

El curs "Design thinking - Redissenya el teu model de negoci" s'impartirà el dimarts 24 de setembre i 1 d'octubre, de les 16 h a les 20 h, a càrrec de l'Ivan Utgé, enginyer i màster en Direcció Estratègica d'Empresa i expert en màrqueting, comunicació, innovació i desenvolupament de negoci. L'objectiu d'aquest curs formatiu és fomentar el pensament creatiu per dissenyar un procés que permeti emprendre o reorientar el negoci.

El curs "Formació en competències clau en recerca de feina" es farà el dimecres 25 de setembre i 2 d'octubre, de les 17 h a les 21 h, a càrrec de Beatriz Durán, psicòloga experta en desenvolupament personal, emprenedoria i orientació laboral. Aquest curs se centra a aprendre eines i recursos per buscar o canviar de feina.

Les inscripcions per ambdós cursos, que són gratuïts, s'iniciaran el dilluns 16 de setembre, presencialment a l'OAC de l'Ajuntament o en línia a www.riudoms.cat.