The Perkals, guanyador del 6è Concurs de grups musicals Ulé Barraques Riudoms

26/04/2022

The Perkals, guanyador del 6è Concurs de grups musicals Ulé Barraques Riudoms

La Regidoria de Joventut i la Regidoria de Festes, conjuntament amb la Comissió de Barraques, va organitzar un acte festiu amb el nom Ulé TriaTu 2022 per escollir en directe el grup guanyador del 6è Concurs de grups musicals Ulé Barraques Riudoms i que va tenir lloc el divendres 22 d’abril a la nit al Parc de Sant Antoni.

En aquest acte, hi van actuar els tres grups finalistes sorgits de les votacions fetes a través de les xarxes socials de les Ulé Barraques i que van ser Maatkara, Patricios i The Perkals. Una vegada finalitzades les actuacions de cadascun d’aquests grups, el públic assistent al concert va votar el seu grup preferit mitjançant un sistema de votacions en línia.

El grup selvatà The Perkals va obtenir el 65% dels vots del públic i, per tant, és el guanyador de la sisena edició del concurs i que actuarà el dissabte 23 de juliol en les Ulé Barraques d’aquest any que tindran lloc en el marc de la Festa Major de Sant Jaume.

S’anuncia el cartell guanyador i els grups musicals que participaran en les Ulé Barraques 2022

A més, es va fer la presentació del cartell oficial de les Ulé Barraques Riudoms 2022 així com es van anunciar els grups musicals que hi participaran durant els dies 22 i 23 de juliol. El cartell guanyador ha estat escollit d’entre els que s’han presentat al 13è Concurs de cartells i l’autor és el riudomenc Martí Viñuales Guinart.

I, els grups musicals que aquest estiu prendran part de les Ulé Barraques són l’Orquestra Mitjanit i Jazzwoman que actuaran el divendres 22 de juliol, i l’endemà ho faran The Perkals, Seguirem (Tribut a Obrint Pas) i El Pony Pisador.