Reunió de Joventut per parlar de KNKTA'T

10/01/2019

Reunió de Joventut per parlar de KNKTA'T

La regidora de Joventut, Maria Cros, i la dinamitzadora de l'Espai Jove de Riudoms, Núria Arbó, s'han reunit amb el responsable tècnic del programa KNKTA'T que impulsa la Direcció General de Joventut (DGJ) del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.
 
La DG de Joventut impulsa una proposta formativa i d’assessorament, anomenada KNKTA’T, per fomentar la participació juvenil a través de les TIC. El projecte consta de sessions formatives adreçades a professionals de joventut que vulguin implantar o millorar, al seu municipi, els processos de participació juvenil a través de les eines 2.0 que permeten les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.
 
L’objectiu de les sessions no només pretén millorar la identitat digital i el posicionament a la xarxa dels ajuntaments per tal de millorar la seva comunicació amb els joves, sinó que també té l’objectiu d’intensificar la capacitat d’incidència de la gent jove en els afers públics  o a l’hora d’orientar les polítiques de joventut.