Riudoms commemorarà el 170è aniversari del naixement d'Antoni Gaudí

13/06/2022

Riudoms commemorarà el 170è aniversari del naixement d'Antoni Gaudí

El pròxim dissabte 25 de juny, es compliran 170 anys del naixement de l’arquitecte Antoni Gaudí (1852-1926) i, amb motiu d’aquesta efemèride, la Regidoria de Promoció Turística organitza un programa d’activitats de dos dies a l'entorn de la figura, obra i orígens de Gaudí.

El mateix dissabte, hi haurà una jornada de portes obertes a la Casa Pairal de les 11.00 h a les 14.00 h i de les 18.00 h a les 21.00 h per descobrir, lliurement, aquest habitatge tan singular que transporta els i les visitants en l’època en què va viure aquest geni universal i màxim representant de l'arquitectura modernista.

D’altra banda i com a novetat, s’estrenarà la ruta guiada familiar teatralitzada "Inspiracions de Gaudí", creada per aquesta ocasió a càrrec de La suite Produccions, que ressegueix la ruta urbana Gaudí pels carrers de Riudoms de manera amena i apte per a tots els públics. S’han programat dues sessions, l’una tindrà lloc a les 12.30 h i l’altra a les 19.00 h. El punt de sortida serà des de la Casa Pairal. A més, en finalitzar la ruta, hi haurà la possibilitat de visitar l’Espai històric-cultural «La Cisterna Vella».

L’endemà, diumenge 26, l’Epicentre Gaudí acollirà l’activitat «La città infinita» per a infants a partir de 4 anys. Es tracta d’un taller educatiu de construcció creatiu i sensorial per dissenyar espais urbans utilitzant restes de materials industrials, principalment fusta, on els i les participants cooperen per construir una ciutat seguint les idees, la creativitat i la inspiració de cadascú.

Per al taller, s’han programat quatre sessions, a les 11.00 h, les 12.30 h, les 16.00 h i les 17.30 h i per participar-hi cal inscripció prèvia a AQUÍ.

Més informació sobre Gaudí i Riudoms a https://riudomsturisme.cat

Amb el suport de