Riudoms, escenari per segon any del Festival Accents

02/10/2019

Riudoms, escenari per segon any del Festival Accents

Riudoms formarà part, per segon any, del Festival Accents, enguany amb un dels dos concerts que formen part del subcicle Riudoms Ressona. L'adhesió a aquest Festival nascut a Reus i que actualment també inclou, a més de Riudoms, Cambrils, Alcover i Mont-roig del Camp, implica la promoció i difusió conjunta de totes les propostes, en els seus diversos formats, per generar un format de programació a nivell de territori, més enllà del context local del que formi part cada concert. El director artístic del Festival Accents és el riudomenc Isaac Albesa.

El concert amb què el Teatre Auditori Casal Riudomenc s'integra en el programa del Festival és el d'El Petit de Cal Eril, que presentarà el seu disc "Energia fosca" el dissabte 30 de novembre de 2019, a les 8 del vespre. Les entrades per aquest concert ja estan a la venda al web del teatre (www.casalriudomenc.cat) i també al web del Festival (www.festivalaccents.cat).

Ahir es va fer la presentació del que ja és la sisena edició d'aquest certamen als Jardins de la Casa Rull de Reus, enguany amb un programa que inclou 19 grups i artistes que actuaran entre l'octubre i el desembre en diferents escenaris dels municipis esmentats del Camp de Tarragona.