Riudoms, present a la ruta cicloturística de l'oli

04/12/2019

Riudoms, present a la ruta cicloturística de l'oli

La regidora de Promoció Turística i Econòmica, Inma Parra, ha assistit a l'acte de presentació de la Ruta de l'Oli que ha tingut lloc aquest matí al Consell Comarcal del Baix Camp, en la qual forma part Riudoms com a municipi productor d'oli. 

La Ruta de l'Oli es tracta d'un itinerari cicloturístic pels camins del Baix Camp que travessa set municipis productors d'oli i que formen part de la DOP Siurana: Riudoms, Reus, Montbrió del Camp, Vilanova d'Escornalbou, Mont-roig del Camp, Cambrils i Vinyols i els Arcs. Durant el recorregut, es pot gaudir dels camps d'oliveres, avellaners i garrofers i dels conreus d'horta del Baix Camp.

La ruta és apte per a tot tipus de ciclistes, té una distància de 49 km i, al ser circular, es pot iniciar des de qualsevol dels pobles participants. L'itinerari està marcat amb senyals direccionals i amb plaques identificades amb el logo de la Ruta de l'Oli. A Riudoms, la sortida és al camí dels Sardans i també al camí dels Molins Nous. 

Podeu descarregar-vos el tríptic informatiu de la Ruta de l'Oli al peu d'aquesta notícia i també trobareu exemplars a l'OAC de l'Ajuntament de Riudoms.

Podeu veure la ruta a AQUÍ

 

Documents associats: