Riudoms presenta la programació per la diada de Sant Jordi

11/04/2022

Riudoms presenta la programació per la diada de Sant Jordi

El dissabte 23 d’abril se celebrarà la diada de Sant Jordi que, després de dos anys de restriccions per la pandèmia, recuperarà el seu format habitual.

La plaça de l’Església serà, a partir de les 10 del matí i durant tota la jornada, l’epicentre de les parades de llibres i roses del comerç local així com acollirà de nou diverses activitats presencials a partir de les 5 de la tarda, com són el 13è Concurs de dibuix per a infants de 3 a 12 anys amb al col·laboració de les AMPA de l’Escola Beat Bonaventura i l’Escola Cavaller Arnau; l’espectacle infantil «La llegenda de Sant Jordi» a càrrec de la Companyia Xip Xap; el lliurament de premis de la 13a edició del Concurs de dibuix i de la 19a edició del Concurs de disseny de punts de llibre, participat per alumnes de l’Institut Joan Guinjoan de Riudoms; i per finalitzar, la ballada de sardanes amenitzada per la Cobla La Principal de Tarragona, amb la participació de la Colla Sardanista Roses de Tardor de Riudoms.

A més, s’han previst altres activitats durant els dies previs i posteriors. D’una banda, la Biblioteca Antoni Gaudí organitza, el dimarts 19 d’abril a les 5 de la tarda, una conferència en el marc del seu 30è aniversari amb el títol «De l’emoció a la lectura fins a les biblioteques. Trenta anys de la Biblioteca Antoni Gaudí» a càrrec de M. Conxa Torres i amb la col·laboració de l’Associació de Dones Bella Llar. Tot seguit, es lliuraran els diplomes del Premi Superlectors/es 2021 a aquells infants que han agafat més llibres en préstec durant l’any anterior.

Per la seva banda, el Teatre Auditori Casal Riudomenc acollirà, el diumenge 24 d’abril, l’obra familiar «La motxilla de l’Ada» a càrrec de Teatre al detall. Es poden comprar les entrades al web www.casalriudomenc.cat. I, a dos quarts de nou del vespre, hi haurà el ball de primavera amb l’orquestra «Aquarium» al Pavelló Municipal d’Esports.

  • Consulta el programa d'actes a AQUÍ