Sergi Pedret prendrà el relleu de Josep M. Cruset a l’alcaldia

31/10/2018

Sergi Pedret prendrà el relleu de Josep M. Cruset a l’alcaldia

L’alcalde de Riudoms, Josep M. Cruset Domènech, clourà la seva etapa al capdavant de l’ajuntament de Riudoms a finals del mes de novembre. Josep M. Cruset que ja havia pres la decisió de no continuar en el proper mandat a finals de l'any passat, ha avançat la seva decisió de no continuar essent alcalde davant l'oferiment d'assumir la presidència del Port de Tarragona. El nou alcalde de Riudoms serà Sergi Pedret -que actualment exerceix com a regidor de Serveis Públics, Comerç i Promoció Econòmica- un cop sigui votat per la majoria del ple municipal.

Josep Maria Cruset haurà estat més de 15 anys a l’Ajuntament de Riudoms, 4 dels quals com a regidor i 11 com a alcalde. L’oferiment de la presidència del Port de Tarragona per part del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i del conseller Josep Rull, ha avançat la decisió de l'alcalde de no exercir el càrrec més enllà de 8 o 12 anys, d’acord amb el compromís personal i familiar expressat públicament des de fa temps.

El pas de Josep Maria Cruset per l’alcaldia de Riudoms ha estat marcat per una amplia renovació dels equipaments i serveis municipals del poble, com per exemple: el nou Teatre Auditori del Casal Riudomenc, la nova Escola Cavaller Arnau, la nova Biblioteca Municipal, l’Àrea Bàsica de Salut (CAP), les noves instal·lacions esportives, la modernització del Nucli Antic, etc. i, entre d’altres coses, un rellançament del calendari festiu del poble que ha convertit Riudoms en un dels referents lúdics i culturals del territori.

Sergi Pedret, l’actual regidor de Serveis Públics, Comerç i Promoció Econòmica, té 34 anys d’edat, suma tres anys i mig d’experiència davant d’unes de les regidories clau d’aquest mandat municipal 2015-2019. En aquests anys, és el màxim responsable dels serveis públics de Riudoms (subministraments bàsics, manteniment, etc.) i, entre d'altres tasques, ha estat el responsable de l'elaboració del Pla de Dinamització del Comerç Local, és un dels impulsors del Pla de mordenització del Nucli Antic i és el responsable de les actuacions de Viles Florides per a la preservació dels espais verds urbans.

La renúncia a l'acta de regidor per part de Josep M. Cruset comportarà l’entrada com a regidora d'Eugènia Montalvo al consistori riudomenc i al govern municipal de Riudoms.