Sessió informativa del Programa de Garantia Juvenil

26/01/2016

Sessió informativa del Programa de Garantia Juvenil

Des de l’Ajuntament, et volem informar de la implementació del Programa de Garantia Juvenil a Riudoms, el qual es va posar en marxa el passat mes d'agost. Es tracta d’una iniciativa a nivell europeu per reduir l’atur juvenil, adreçada a les persones joves de 16 a 29 anys que actualment ni estudien ni treballen.

L’objectiu de la Garantia Juvenil és garantir que, en un termini de 4 mesos, les persones joves inscrites rebin l’oferta d’un recurs formatiu o ocupacional, en funció de les seves motivacions i necessitats. Aquestes ofertes s'articulen a través de diferents programes establerts com Joves x l'ocupació, Fem ocupació per a joves o el Programa Integral d'Ocupació Juvenil.

Precisament en aquest darrer, l'Ajuntament de Riudoms s'hi ha adherit com a ajuntament col·laborador. El Programa Integral d’Ocupació Juvenil Baix Camp és impulsat pel Consell Comarcal del Baix Camp i compta amb la participació i col·laboració de diversos ajuntaments i empreses. L’objectiu del projecte, adreçat a joves de 16 a 29 anys, és el d’oferir recursos ocupacionals al servei dels nois i noies en situació d’atur. Aquest programa d’ocupació consta de dues parts: la d’avaluació, orientació i disseny del full de ruta personal, i la d’execució de l’itinerari individual dissenyat que pot incloure formació i/o inserció laboral, o bé el retorn al sistema educatiu reglat.

El dijous 28 de gener a les 19 h a la Sala d’actes de la Casa de Cultura de Riudoms (c/ Beat Bonaventura, 73) es farà una sessió informativa per a tots aquells joves interessats a conèixer i a inscriure's en aquest projecte.

Per a més informació, podeu contactar amb la impulsora del programa a través de qualsevol de les vies que us proporcionem:

Correu electrònic: garantiajuvenil@baixcamp.cat 
Telèfon: 977327155 ext. 225
Missatges/ Whastapp: 678 650 945