S'inicia el procés de votació popular per escollir el cartell de la 39a Fira de l'Avellana

26/06/2019

S'inicia el procés de votació popular per escollir el cartell de la 39a Fira de l'Avellana

El cartell promocional de la 39a Fira de l'Avellana i la 420a Fira de Sant Llorenç s'elegirà mitjançant una votació popular fins al 4 de juliol, tal com s’ha fet en els darrers dos anys. 

Els quatre cartells finalistes que es poden votar han estat triats per un jurat d'experts, de l'àmbit del disseny, de la fotografia i de la comunicació, d’entre totes les propostes rebudes fins al 31 de maig passat. Els cartells finalistes d'aquest any són «Avellanes en el cos», «Corazón», «Gelat d’avellana» i «Logotip de pinzellades 3D». 

Votació presencial

Els establiments comercials de Riudoms són els punts de votació per a facilitar la participació dels veïns i veïnes de Riudoms. L’organització de la Fira ha distribuït urnes i butlletes de votació a una trentena d'establiments perquè les persones que comprin en el comerç puguin dipositar la seva preferència per un dels quatre cartells finalistes.

Votació per Facebook

La votació també es pot fer electrònicament a través d'un Àlbum de Fotos disponible a la pàgina Facebook de l’Ajuntament de Riudoms, en el qual es pot fer «M’agrada» al cartell que més agradi.

El cartell guanyador es donarà a conèixer a les pàgines web: www.riudoms.cat i www.avellana.cat, com també a les xarxes socials d'aquests organismes.

Us animem a participar d'aquesta iniciativa per elegir el cartell de la Fira de l'Avellana 2019!