S'obren les inscripcions al Concurs de Pessebres 2022

05/12/2022

S'obren les inscripcions al Concurs de Pessebres 2022

La Regidoria de Joventut convoca una nova edició del Concurs de Pessebres per fomentar la tradició pessebrista a Riudoms.

En aquesta iniciativa, s'hi poden presentar persones a títol individual i comerços, associacions o entitats sense ànim de lucre. Els pessebres han d'estar ubicats al terme municipal de Riudoms.

Un any més, el jurat no realitzarà les visites presencials a les cases. Les persones que participin en el concurs hauran d'enviar per correu electrònic un vídeo de màxim 2 minuts on es vegi la totalitat del pessebre amb una breu explicació de com s'ha elaborat.

Els vídeos s'hauran d'enviar del 20 al 23 de desembre a l'adreça joventut@riudoms.cat.

Les categories convocades en què es pot participar són: Infantil (fins a 16 anys); Adult (a partir de 17 anys); Aparadors (establiments de comerç local). Els premis, amb una dotació total de 400 euros, seran per al millor pessebre en la categoria adult; per al millor pessebre en categoria infantil; i per al millor pessebre d'aparador en la categoria comerç local; i un quart a l'originalitat (categoria infantil o adult).

Bases, inscripcions i publicació dels pessebres guanyadors

Les inscripcions es podran fer fins al 16 de desembre a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament, de dilluns a divendres, de les 9 a les 14 hores. La publicació dels pessebres guanyadors serà a la web de l’Ajuntament a partir del 30 de desembre.

  • Descarrega't les bases del Concurs de Pessebres 2022: AQUÍ