S'organitza una jornada TED Ed Club a Riudoms

20/06/2022

S'organitza una jornada TED Ed Club a Riudoms

El Teatre Auditori Casal Riudomenc va acollir, el divendres 17 de juny, una jornada del projecte educatiu TED Ed Club, organitzada pels Serveis Educatius del Baix Camp, en la qual hi van participar alumnes de 6è de Primària de l'Escola Beat Bonaventura de Riudoms i de l'Escola Santa Caterina de Vinyols i els Arcs.

En aquesta jornada, l'alumnat participant va presentar i exposar en anglès les seves idees innovadores, mitjançant un format de conferència i amb suport digital, amb l'objectiu de compartir-les amb la resta de companys i companyes. Les idees es desenvolupen a partir d'un eix argumental comú que, aquest any, eren les ODS i amb el repte de dissenyar un nou format virtual. 

L'alcalde Sergi Pedret va fer la benvinguda, també en anglès, en la qual va destacar que després de dos anys aquesta edició recuperava la presencialitat així com va encoratjar els i les participants a seguir endavant.

TED Ed Club és un projecte internacional que impulsa la creativitat dels infants i joves d'entre 8 i 18 anys organitzant clubs de discussió, generació i comunicació d'idees que fomentin el coneixement.