Suspensió de la Festa Major de Sant Jaume 2020

10/07/2020

Suspensió de la Festa Major de Sant Jaume 2020

L'Ajuntament de Riudoms i totes les entitats implicades en la Festa Major de Sant Jaume Apòstol, per consens i després de diverses reunions, han cregut convenient suspendre l'edició d'enguany d'aquest esdeveniment.

La regidora de Festes i Cultura, Verònica Torres, vol donar les gràcies pel suport rebut i assegura que "semblava que el COVID-19 ens permetria fer algunes activitats lúdiques, festives i culturals per mantenir l’essència de la nostra Festa Major d’estiu, però no ha pogut ser. No tinc suficients paraules per agrair la voluntat per part de les entitats, en buscar fórmules i aportar idees per reformular a la festa. He après molt d’elles i m’han ensenyat que fent pinya es construeixen els castells". 

Des de l’Ajuntament es vol fer un agraïment a totes les entitats que participen en l’organització de la Festa Major d’estiu: AMPA Cavaller Arnau; AMPA Beat Bonaventura Gran; Esplai Riudomenc; al David Melero, professor dels Balls de Cercolets, Gitanes i Valencians; al CERAP i les seves seccions de Ball de Bastons, Colla de Diables i Diablons; als portants del Cavall dels Nebot; a la Colla Gegantera de Riudoms; a la Comissió de les Ulé Barraques; als ex-grallers de Riudoms, Riudrum´s; i a la Parròquia de Sant Jaume.