Tot a punt per a l’inici de la Festa Major de Sant Jaume

24/07/2015

Tot a punt per a l’inici de la Festa Major de Sant Jaume

El repic general de campanes i l’encesa de la tronada donaran, aquest migdia, inici a la Festa Major d’estiu que durant tres dies oferirà activitats per a totes les edats. Les Ulé Barraques Riudoms, el tradicional correfoc i la celebració de la 24a Bicicletada Popular són les activitats més destacades del programa.

A l’espai barraques, els més joves podran gaudir, avui a partir de les deu de la nit, dels primers concerts de les Ulé Barraques Riudoms a càrrec de Séptimo A i Dj. Mr. Rombo. I, al recinte de Sant Antoni, hi haurà concert i gran ball de gala a càrrec de l’Orquestra Swing Latino.

El dissabte 25, diada de la Festa Major, tindrà lloc, a les set de la tarda, la solemne missa en honor al copatró de Riudoms i, tot seguit, la processó pels carrers de la vila i, a les deu de la nit, el tradicional correfoc amb les colles de diables d’Ascó, de Premià de Mar, de Les Borges Blanques i de Riudoms. La nit finalitzarà a l’espai barraques amb el segon dia de concerts a càrrec d’A-Tok, de Doctor Prats i del grup cardoní Strombers.

I, per tancar el programa, el diumenge 26 al matí se celebrarà la 24a Bicicletada Popular amb dos recorreguts. El de 12 km s’iniciarà a les vuit del matí, des de la plaça de l’Arbre, i transcorrerà per un circuit senyalitzat pel terme de Riudoms. El de 3 km també sortirà des de la plaça de l’Arbre però, en aquest cas, a les deu del matí i recorrerà els carrers del poble. El recorregut finalitzarà al recinte de Sant Antoni on s’oferirà esmorzar a tots els participants inscrits.

Documents associats: