Un programa complet per celebrar les Festes del Beat Bonaventura

09/11/2015

Un programa complet per celebrar les Festes del Beat Bonaventura

Aquest cap de setmana començaran alguns dels actes de les Festes del Beat Bonaventura amb l'anada a peu al Castell d'Escornalbou i el primer dia de la Novena el dissabte 14 de novembre, i la Processó dels Fanalets pels carrers del centre de la vila que tindrà lloc el diumenge 15 al vespre. 

El divendres 20 de novembre, el repic de campanes i la tronada anunciaran l'inici oficial de les Festes. A les vuit del vespre, se celebrarà la Vetlla i la Pregària Jove a l'Església de Sant Jaume. L'endemà, hi haurà la Solemne Missa concelebrada, en la qual es farà l'ofrena del Ciri per part del senyor Alcalde Josep M. Cruset, la veneració de la Relíquia. L'acte comptarà amb l'actuació de la Coral Dolça Catalunya. Seguidament, s'oferirà un concert i ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Reus Jove i amb la participació de la Colla Sardanista Roses de Tardor a la plaça de l'Església. A les vuit del vespre, es farà la processó solemne presidida per l'Urna del Beat.

El diumenge 22 al matí, es farà l'acte d'Homenatge a la Vellesa amb la missa en honor als homenatjats i el dinar de germanor a la Sala Multiús del Casal Riudomenc. A les vuit del vespre i com a cloenda de les Festes del Beat, hi haurà l'espectacle pirotècnic a la plaça de l'Església.

A més, el programa es complementa amb altres activitats com les atraccions per als infants, que des del divendres 13 de novembre estaran a la plaça de la Palmera; el diumenge 15, a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola i a partir de les nou del matí, tindrà lloc la 12a Festa de l'Oli Nou i la 8a Trobada d'Intercanvi de Plaques de Cava. El dissabte 21, al Casal Riudomenc, hi haurà la representació de l'obra de teatre L'alè de la vida amb Mercè Arànega i Anna Güell; el mateix dia es farà la 3a Movember Beat Party, al Local Jove El Mercat, per recaptar fons contra el càncer de pròstata i testicular; i, finalment, el dilluns 23 a les cinc de la tarda, es projectarà la pel·lícula infantil Els minions al Casal Riudomenc, amb entrada lliure.

 

Documents associats: