Escola de Lleure

L'Escola de lleure "Viu l'Estiu" és una programa d'activitats anual que cada estiu (juliol) organitza la Regidoria de Joventut on infants i joves de P3 a 1r d'ESO poden gaudir d'una experiència molt valuosa: el temps de lleure.

El "Viu l'estiu" té l'objectiu d'educar els infants mentre juguen, mentre es banyen, mentre ballen, mentre comparteixen. En definitiva, mentre es diverteixen. Allò que s'aprèn espontàniament i en un ambient relaxat es converteix en un aprenentatge significatiu per l'infant. Així, a través d'un centre d'interès, l'Escola de Lleure ofereix uns dies únics d'aprenentatge i diversió per la canalla.

Cada nova edició posa a disposició de les famílies i dels seus fills i filles un seguit d'activitats lúdiques, com jocs, excursions, expressió corporal i danses, piscina o manualitats. Un equip de monitors amb experiència en el lleure són els encarregats de programar i dur a terme aquestes activitats, que de ben segur, despertaran somriures als més petits cada dia de juliol.

VIU L'ESTIU 2023

Període d'inscripció: del 2 a l'11 de juny, de manera telemàtica

> Passos per fer la inscripció de l'infant/jove:

1. Omple el formulari en línia AQUÍ

2. Omple i descarrega la fitxa d'inscripció AQUÍ (inclou informació d'interès a la pàgina 3).

3. Fes el pagament, en funció de les setmanes i serveis escollits, a una de les entitats bancàries que s'indiquen a la fitxa d'inscripció.

4. Per tal de formalitzar la inscripció, envia al correu escoladelleure@riudoms.cat els següents documents: fitxa d'inscripció, targeta sanitària de l'infant/jove i el justificant de pagament.

> Descarrega't la guia informativa AQUÍ

Per a qualsevol dubte o aclariment, posa't en contacte amb l'Ajuntament a través del correu escoladelleure@riudoms.cat.