Escola de Lleure

L'Escola de lleure "Viu l'Estiu" és una programa d'activitats anual que cada estiu (juliol) organitza la Regidoria de Joventut on infants i joves de P3 a 1r d'ESO poden gaudir d'una experiència molt valuosa: el temps de lleure.

El "Viu l'estiu" té l'objectiu d'educar els infants mentre juguen, mentre es banyen, mentre ballen, mentre comparteixen. En definitiva, mentre es diverteixen. Allò que s'aprèn espontàniament i en un ambient relaxat es converteix en un aprenentatge significatiu per l'infant. Així, a través d'un centre d'interès, l'Escola de Lleure ofereix uns dies únics d'aprenentatge i diversió per la canalla.

Cada nova edició posa a disposició de les famílies i dels seus fills i filles un seguit d'activitats lúdiques, com jocs, excursions, expressió corporal i danses, piscina o manualitats. Un equip de monitors amb experiència en el lleure són els encarregats de programar i dur a terme aquestes activitats, que de ben segur, despertaran somriures als més petits cada dia de juliol.

VIU L'ESTIU 2024

Enguany es farà de 25 de juny al 26 de juliol. Hi ha places limitades.

Període d'inscripció: del 4 al 16 de juny

> Us compartim el document d'INSTRUCCIONS PER A FER LES INSCRIPCIONS. També hi trobareu altra informació complementària: AQUÍ.

> Passos per fer la inscripció de l'infant/jove:

  1. Descarrega i omple la FITXA D'INSCRIPCIÓ. La podeu trobar AQUÍ.
  2. Fes el pagament en funció de les setmanes i serveis escollits a una de les entitats bancàries que s'indiquen al document d'INSTRUCCIONS PER A FER LES INSCRIPCIONS.
  3. Per tal de formalitzar la inscripció, cal fer arribar a l'Ajuntament la fitxa d'inscripció, la targeta sanitària de l'infant/jove i el justificant de pagament. Es pot fer per dos canals:
    • ​​Entrega la documentació presencialment a l'OAC.
    • Envia-la al correu escoladelleure@riudoms.cat.

Per a qualsevol dubte o aclariment, posa't en contacte amb l'Ajuntament a través del correu escoladelleure@riudoms.cat.