Comença el cap de setmana de Carnaval amb una programació renovada

09/02/2018

Comença el cap de setmana de Carnaval amb una programació renovada

La plaça de l’Església acollirà, aquesta tarda, els actes que donaran el tret de sortida a un cap de setmana festiu ple de noves propostes per celebrar el Carnaval 2018. A les 17.00 h, tindrà lloc un espectacle infantil a càrrec del grup d’animació «Una d’aventures» acompanyat de xocolatada. Tot seguit, arribarà SM el Rei Carnestoltes que, amb el seu seguici, proclamarà l’Ajuntament postís i prendrà possessió del càrrec de batlle. Per acabar, es farà una degustació de pa amb oli i llonganissa i de la beguda original del Carnaval de Riudoms, l’aigua de foc i l’aigua d’espurnes. 

Dissabte 10, a les 12 h, els més petits podran gaudir d’un taller de màscares i d’un conte sobre el Carnaval a la Biblioteca Pública Municipal Antoni Gaudí.

El diumenge 11, a les 17 h i des de la plaça de l’Església, arrencarà la gran Rua de Carnaval que finalitzarà al Pavelló Municipal d’Esports, i on tindran lloc la desfilada de disfresses, el berenar i el lliurament de premis del Concurs. A les 20.30 h, el ball de casats a càrrec de l’Orquestra Maravella posarà el punt final a tres dies de festa i disbauxa.  

El cap de setmana vinent, seguiran els actes amb cinema d’animació i de terror i, a més, tindrà lloc per primera vegada «La cisterna del terror» a l’espai Històric-Cultural La cisterna vella. El diumenge 18, a la tarda, es podrà veure l’obra «Orgasmos» amb Roger Pera i Sam Sánchez al Teatre Auditori Casal Riudomenc. 

Podeu consultar tota la informació sobre els actes i les bases del Concurs de disfresses a: http://www.riudoms.cat

Documents associats: